Usluge klijentima

KADROVSKE USLUGE 

Traženje i profesionalni odabir novih zaposlenika

Povjerite nam kompletni postupak zapošljavanja novih zaposlenika.

Ako nemate vlastiti kadrovski odjel, naša usluga vam značajno štedi vrijeme i troškove, baš kao što vam to čini i vanjsko knjigovodstvo, a ako imate vlastiti kadrovski ili HR odjel možemo biti partneri i produžena ruka vašeg odjela.

Naš je glavni zadatak identificirati prikladne kandidate na tržištu rada, privući ih da se prijave za posao u Vašoj organizaciji te procijeniti najbolje kandidate  koji odgovaraju zahtjevima radnog mjesta i načinu rada Vaše organizacije.

Zajedno sa klijentom definiramo dokument – Traženi profil kandidata.

 • Izrađujemo oglase i provodimo ciljano i prilagođeno oglašavanje radnog mjesta te provodimo traženje aktivnih i pasivnih kandidata.
 • Bavimo se kompletnom administracijom i obradom prijava i dokumenata kandidata
 • provodimo početne razgovore sa kvalificiranim kandidatima te stručno vršimo testiranje i psihološku procjenu po potrebi
 • prezentiramo vam izvješće o kandidatima u užem izboru
 • na klijentu je da samo izvrši završni razgovor s najboljim kandidatima i odabir kandidata

Posredovanje pri zapošljavanju stranih radnika

U uvjetima kroničnog manjka radne snage na tržištu rada, postala je neminovnost angažiranje stranih radnika.

Tvrtke koje to na vrijeme shvate imaju konkurentsku prednost pred drugim tvrtkama i mogu uspješno odraditi poslove na tržištu i nastaviti rast svoje organizacije.

Poduzeli smo predselekciju u inozemstvu i zajedno sa našim partnerima u domicilnim zemljama, možemo hrvatskim poslodavcima odmah osigurati popunjavanje radnih mjesta sa prikladnim stranim radnicima raznih struka,  u raznim sektorima i industrijama.

Pronalazak rukovodećih / voditeljskih i izvršnih kadrova

Po nalogu klijenata i uz punu anonimnost, provodimo uslugu potrage, selekcije i upravljanja talentima za tvrtke koje imaju potrebe za seniorskim, rukovodećim / voditeljskim ili izvršnim kadrovima.

Imamo efikasne metode dohvata pasivnih tražitelja zaposlenja koji traže nove izazove i napredak u poslovnoj karijeri.

Imamo potrebne alate za ispravnu procjenu radnih i osobnih karakteristika takvih kandidata.

Imamo boutique pristup pa možemo posvećeno raditi na ograničenom broju ovakvih regrutacijskih projekata.

Ostale kadrovske usluge i usluge ljudskih resursa – sistematizacija i organizacija radnih mjesta, politika plaća i nagrađivanja, procjena radnog učinka i sl.

Ako vaša organizacija raste i postaje kompleksnija neminovna je potreba da jasno definirate svoju organizaciju, pa možemo za vas obaviti sljedeće:

 •  izraditi dizajn radne organizacije te napraviti sistematizaciju radnih mjesta tako da vaša organizacija efikasnije i produktivnije ostvaruje svoje poslovne ciljeve,
 • izraditi politiku plaća i nagrađivanja kako biste zadržali dobre zaposlenike
 • izraditi sistem periodičnog i godišnjeg procjenjivanja radnog učinka zaposlenika
 • druge usluge iz domene ljudskih resursa

OSTALE USLUGE

Savjetovanje iz javne nabave

Imamo certificiranog specijalista iz područja javne nabave sa preko 15 godina rada na poslovima javne nabave te možemo ponuditi usluge savjetovanja naručiteljima i ponuditeljima u provođenju postupaka javne nabave ili nuđenju na javnim nabavama.

Vođenje projekata

Imamo stručnog i iskusnog voditelja  projekata koji može voditi i koordinirati vaše projekte.

Projektno ekipiranje vanjskim suradnicima

 

Za potrebe vaših projekata možemo organizirati ekipiranje vašeg tima sa vanjskim stručnim suradnicima.

Organizacija savjetovanja, seminara i radionica

Organiziramo grupna savjetovanja, seminara i radionica koje imaju visoku praktičnu uporabnu vrijednost jer je težište na praktičnoj primjeni.

Savjetovanje o digitalizaciji radnih procesa

Savjetujemo i pripremamo vašu organizaciju za digitalizaciju radnih i poslovnih procesa i to na temelju najnovijih globalnih trendova, transferom znanja i inovacija.

Casting za filmske i ostale uloge

 

U suradnji sa partnerima organiziramo casting postupak za profesionalce, amatere i statiste.

Ustupanje zaposlenika poslodavcima

 

Kada imate privremene potrebe za radnom snagom zbog neplaniranog povećanja opsega posla, sezonskog opterećenja i drugih izvanrednih potreba privremenog trajanja, možemo vam ponuditi ustupanje provjerenih zaposlenika, u skladu sa stanjem na tržištu rada.

 

Istraživanje tržišta i javnog mijenja

Nudimo savjetodavnu pomoć u istraživanju tržišta. Tražimo i analiziramo informacije koje su ključne za donošenje važnih odluka o novima ulaganjima ili poslovanju u pojedinom tržišnom segmentu.

Usluge klijentima


  Dajem Personal Netu privolu da me kontaktira putem e-maila ili telefonski u svrhu ostvarenja poslovne suradnje. Davanjem ove privole slažem se s Pravilima privatnosti. Politika privatnosti.